Vale Verde II

Prijs: € 252 000

Project van 8 villa's waarvan  6 gelijkvloerse villa's, op terreinen van 950 m2  tot 1333 m2. De villa's hebben mooi uitzicht op de mooie groene omgeving en vallei van Mosteiros.

Het project is gelegen op 17 minuten rijden van de Lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho en Sao Martinho do Porto. De stad Caldas da Rainha met dagelijkse versmarkt bereik je in 5 minuten. De woningen hebben een mooi en open uitzicht op de omringende natuur, maar tegelijkertijd ben je toch dicht bij het strand, de lagune en stad, met alle faciliteiten.

De gelijkvloerse woningen hebben 3 slaapkamers (waarvan één suite kamer), 2 badkamers, woonkamer met open keuken, berging / wasruimte, gastentoilet, carport en een privé zwembad in de tuin. .

Dankzij de unieke locatie kan je hier in alle rust ontspannen en tegelijk dichtbij genieten van een heleboel faciliteiten en activiteiten zoals marktjes, winkelen, culturele uitstappen, strand, watersporten, fiets- en wandelroutes, etc. Ideaal dus voor wie zijn vakantie op een rustige locatie omgeven door de natuur wil doorbrengen, maar toch wil genieten van de verschillende (toeristische) badplaatsen en stadjes met bijhorende faciliteiten. Ben je zoek naar een ruime vakantiewoning met volledige privacy of ben je van plan om definitief naar Portugal te verhuizen?  Contacteer ons voor meer informatie!