Olive Tree Properties: de all-in oplossing voor uw vastgoedinvestering aan de Zilverkust.

Projecten in de kijker

Zorgeloos investeren in Portugees vastgoed.

Olive Tree Properties maakt Portugees vastgoed toegankelijk voor iedereen op zoek naar een vakantiewoning, tweede verblijf alsook voor de investeerders die focussen op een rendabele investering. Olive Tree Properties begeleidt u in beide gevallen van A tot Z.

Investeren in beleggingsvastgoed is maatwerk. Van aankoop tot financiering en van lokaal beheer tot juridische grondslag: wij ontzorgen we onze klanten volledig. We kennen de Portugese markt en selecteren onze opportuniteiten scherp. Met onze partners voor Property Management, bemeubeling en zoveel meer, bieden we bovendien ondersteuning op locatie. U staat er dus nooit alleen voor. Samen waken we over uw rendement.

Olive Tree Properties is gespecialiseerd in het helpen van buitenlandse klanten bij het vinden van het huis van hun dromen op de meest gewilde locaties van Portugal, namelijk de Zilverkust. Als je op zoek bent naar prachtige stranden, adembenemende landschappen, lekker eten, geweldige wijnen en ongelooflijk vriendelijke en warme mensen, dan ben je hier op de juiste plek!

Wordt het een zakelijke belegging of een private? Onze adviseurs denken proactief mee een begeleiden u bij het vinden van de juiste woning voor uw behoeften.  We ondersteunen u bij elke stap: van het openen van een bankrekening, aanvraag voor financiering, verzekeringen tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte, inrichting en organisatie van verhuur en property management.

Altijd maatwerk


Iedere belegger is anders en ieder object is uniek. Daarom zoeken we steeds naar een gezonde balans tussen uw wensen en mogelijkheden.

Betrouwbare partner


Wij hebben jarenlange praktijkervaring en beschikken over een bewezen trackrecord Iedere belegging is bovendien gericht op samenwerking op lange termijn. 

Ontzorgen in beheer, onderhoud & inrichting.


Met onze exclusieve partners zorgen we voor de volledige inrichting én onderhoud van uw vastgoed. Alles in eigen beheer en altijd vanuit in België gangbare kwaliteitseisen.