Uw tweede verblijf aan de Zilverkust met eersteklas service? Vind uw villa of appartement met Olive Tree Properties!

Dé Portugal specialist. 

Als dé Portugal specialist onderscheiden we ons met een unieke werkwijze: een persoonlijke band en vertrouwensrelatie op lange termijn. Van eerste afspraak tot bezichtig ter plaatse, een eventueel ontwerp, aanpassingen aan uw villa, aankoop, bouw en technische begeleiding: we begeleiden u van A-Z en besteden dit niet uit aan onafhankelijke partijen. Enkel zo bent u zeker van een uitmuntende service! 

Olive Tree Properties werkt dan ook in exclusiviteit samen lokale ontwikkelaars en  aannemers die door de jaren hun hun kwaliteit & vaardigheid hebben bewezen. Door onze lokale integratie kennen we de regio en cultuur door en door. Een investering in het buitenland doe je immers alleen met de juiste partner waarin je alle vertrouwen kan hebben!

Onze service. 

Onze service stopt bovendien niet na de aankoop. Zo hebben we de juiste partners om je verder te helpen met meubelpakketten, fiscaal/juridisch advies, verhuur, property management en tal van andere praktische zaken.

Kortom, als je in zee gaat met Olive Tree Properties heb je de zekerheid dat je beroep doet op een partner die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet (BIV-erkenning in België en AMI-erkenning in Portugal. Dit geeft U de garantie dat alles correct verloopt, zowel juridisch als deontologisch.

Olive Tree Properties: je vertrouwenspartner vóór, tijdens en ook na de aankoop! 

Olive Tree Properties is dé specialist wat betreft nieuwbouwwoningen aan de Zilverkust in Portugal. We bieden nieuwbouw aan in de ruime regio van de Zilverkust: van Lourinha tot Nazaré. Wens je juridisch advies, begeleiding bij verhuur, hulp bij uw zoektocht naar gepaste meubelen, advies van een interieurarchitect, een meubelpakket, een klusjesman of goede property manager? Bij ons kan je altijd terecht voor alle vragen en begeleiding, ook na de aankoop. 

Aankoopproces. 

Hoe gaat het aankoopproces nu in z'n werk? Indien u een nog te bouwen appartement aankoopt of in een project met aanbetaling investeert, garandeert de bank uw voorschot zodat uw aankoop in alle financiële veiligheid verloopt. Indien u een villa op plan koopt, wordt het project veelal opgesplitst in de aankoop van de grond in eerste fase met daaraan gekoppeld een bouwcontract. Zodra u eigenaar bent van de grond wordt kan de bouw opstarten en zal de bouw in verschillende fasen betaald worden. Na elke fase en controle van de bouwingenieur, gaat u over tot betaling. Zo zijn er nooit uitstaande voorschotten en geniet u 100% financiële veiligheid en zekerheid. 

In de mate van het mogelijke passen we de plannen van uw droomwoning aan uw wensen en behoeften aan. Liever een ontwerp op maat? Uiteraard kan dat ook, met veel plezier! Pas na goedkeuring van de officiële instanties zal u eigenaar worden van de grond, zodat u zeker bent dat we uw villa op maat binnen uw budget kunnen realiseren. Het volledige project management? Dat verzorgen wij natuurlijk ook! .