986626318745945

Olive Tree Properties: de all-in oplossing voor uw vastgoedinvestering aan de Zilverkust.

Zorgeloos investeren in Portugees vastgoed.

Olive Tree Properties is gespecialiseerd in het helpen van buitenlandse klanten bij het vinden van het huis van hun dromen op één van de meest gewilde locaties van Portugal, namelijk de Zilverkust. Als je op zoek bent naar prachtige stranden, adembenemende landschappen, lekker eten, geweldige wijnen en ongelooflijk vriendelijke en warme mensen, dan ben je hier op de juiste plek!

Wordt het een zakelijke belegging of een private? Onze adviseurs denken proactief mee een begeleiden u bij het vinden van de juiste woning voor uw behoeften. We ondersteunen u bij elke stap: van het openen van een bankrekening, aanvraag voor financiering, verzekeringen tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte, inrichting en organisatie van verhuur en property management.

Projecten in de kijker

Altijd maatwerk


Iedere belegger is anders en ieder object is uniek. Daarom zoeken we steeds naar een gezonde balans tussen uw wensen en mogelijkheden.

Betrouwbare partner


Wij hebben jarenlange praktijkervaring en beschikken over een bewezen trackrecord Iedere belegging is bovendien gericht op samenwerking op lange termijn. 

Ontzorgen in beheer, onderhoud & inrichting.


We zorgen we voor technische en juridische begeleiding, tuinaanleg, inrichting en onderhoud van uw vastgoed met de juiste partners