Nazaré Residence

Luxe appartementen in Nazaré met uitzonderlijk 180° uitzicht op de oceaan en jachthaven. Het u-vormige gebouw geeft elk appartement maximale privacy en een weids uitzicht op zee. 

Prijzen: Vanaf € 225 000 tot € 494 000 incl. btw.


Nazaré Residence is een luxe appartementencomplex in de woonwijk Pederneira met een uitzonderlijk uitzicht op de oceaan en de jachthaven van Nazaré. Een authentieke en rustige woonwijk, dicht bij alle voorzieningen geënt in een landschap met veel bos en. Het complex kent een moderne en minimalistische architectuur met gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. 

Elke unit bestaat uit grote en lichte ruimtes, ruime leefruimte die uitkomt op een groot terras of tuin (gelijkvloerse appartementen), volledig geïnstalleerde open keuken, prachtige slaapkamers, geïnstalleerde airconditioning en maximale opbergruimte. De appartementen op het hoogste level hebben een dakterras uitgerust met jacuzzi. Een aantal appartementen zijn ingericht met de mogelijkheid om een afzonderlijke en-suite slaapkamer te verhuren, terwijl je zelf het andere deel van het appartement bewoont.

De meeste appartementen hebben dubbel aspect, waarbij één zijde de naar de oceaan gericht is en de andere zijde naar het bos, wat  tegelijkertijd twee verschillende sferen geeft alsook optimale zonlicht!

Het complex biedt uitzonderlijke luxe met o.a. permanente conciërge, een shuttle op aanvraag om naar het strand, markt of centrum te gaan, poetshulp, babysitting, fietsverhuur, etc. Er is ook een volledig uitgerust fitness ruimte. 

Dominante en bevoorrechte locatie op de residentiële heuvel van Nazaré met Panoramisch  180° zeezicht van Sítio da Nazaré tot Serra de Pescaria. De appartementen hebben veel natuurlijke lichtinval en elke fractie heeft grote buitenruimtes met privé-terrassen en dakterrassen met privéjacuzzi's en pergola. 

Het U-vormige gebouw geeft elk appartement maximale privacy. Prachtig aangelegde buitenruimtes met twee verwarmde zwembaden een groot zwembad met welness (o.a. massage jets), een kinderzwembad en een verzonken strand. Er is een toegangspoort met videobewaking en een elektrische toegangspoort naar de garage met individuele afstandsbediening. Energieklasse A garandeert uitstekend wooncomfort en gecontroleerde verwarming- en airconditioningkosten. 

Winstgevendheid en huur:
Verschillende appartementen (T1, T2 en T2 S) zijn speciaal ontworpen voor een huurrendement van 7,5%. Dit gegarandeerd rendement kan op aanvraag en voor een periode van maximum 4 jaar verzekerd worden. Eigen bezetting van het appartement is dan in overeenstemming met de beschouwde hypothesen.

De S-type appartementen hebben een aparte slaapkamer met sanitaire voorzieningen en toegang tot privé; dit aanvullende stuk beschikbaar voor vrienden en familie garandeert een volledige privacy voor de eigenaar en gasten, en kan onafhankelijk worden verhuurd wat een aanzienlijk inkomen oplevert.

Nazaré bleek de afgelopen drie jaar een uitstekende 'spot' voor verhuur waar er 9 maanden van het jaar activiteit is, dankzij de verschillende extreme surf evenementen en strandsporten.

Contacteer ons voor meer informatie.