Madeira.

Het eiland van de eeuwige lente heeft aangename temperaturen het hele jaar rond en is dus geschikt voor allerlei activiteiten in de open lucht. Een wandeling langs de levadas (oude irrigatiekanaaltjes), de stad Funchal bezoeken en het erfgoed uit de tijd van de ontdekkingsreizen leren kennen of een heerlijke boottocht.

Gelegen in het zuidwesten van Portugal strekt het vulkanische eiland Madeira zich uit over 750 km². Madeira, Porto Santo, Deserta Grande, Selvagem, Fora, Bugio of Chão, elk van de eilanden in de Portugese archipel is een tropisch paradijs dat natuurliefhebbers doet dromen. Van de hoofdstad Funchal naar Porto Santo, Santana of Machico, de steden van de Madeira archipel bieden geweldige mogelijkheden voor investeringen in onroerend goed. 

Madeira is een prachtig vulkanisch eiland met een subtropisch klimaat met temperaturen die in de winter nauwelijks onder de 20 graden komen. Een van de belangrijkste voordelen van Madeira is het gevoel van veiligheid, met één van de laagst genoteerde misdaadcijfers in de wereld. 

Overheerst door adembenemende bergen en schitterende zeekliffen is het eiland Madeira erg geliefd als alternatief voor de Algarve. De meeste inwoners van Madeira wonen aan of nabij de kust en kopers kunnen niet alleen van de prachtige Atlantische Oceaan maar ook van de berguitzichten genieten. Het klimaat, het landschap, de relaxte sfeer en de vriendelijke mensen maken van Madeira een in toenemende mate populaire bestemming.  

Projecten in de kijker

Boa Nova

€625 000

The Place

Vanaf  € 345 000

S. Lucas Residence

Vanaf € 398 000