Olive Tree Properties: je vertrouwenspartner vóór, tijdens en ook na de aankoop! 

Olive Tree Properties is dé specialist wat betreft nieuwbouwwoningen aan de Zilverkust in Portugal. We bieden nieuwbouw aan in de ruime regio van de Zilverkust: van Lourinha tot Nazaré tot Rio Maior. Wens je juridisch advies, begeleiding bij verhuur, hulp bij uw zoektocht naar gepaste meubelen, advies van een interieurarchitect, een meubelpakket, een klusjesman of goede property manager? Bij ons kan je altijd terecht voor alle vragen en begeleiding, ook lang na de aankoop. 

Als dé Portugal specialist onderscheiden we ons met een unieke werkwijze: een persoonlijke band en vertrouwensrelatie op lange termijn. Van eerste afspraak tot bezichtig ter plaatse, een eventueel ontwerp, aanpassingen aan uw villa, aankoop, bouw en technische begeleiding: we begeleiden u van A-Z en besteden dit niet uit aan onafhankelijke partijen. Enkel zo bent u zeker van een uitmuntende service! 

Olive Tree Properties werkt dan ook 100% in eigen beheer. Samen met onze lokale ontwikkelaars en  aannemers begeleiden we u in alle fases van de aankoop. Door onze lokale integratie kennen we de regio en cultuur door en door. Een investering in het buitenland doe je immers alleen met de juiste partner waarin je alle vertrouwen kan hebben! 

Hoe gaat het aankoopproces nu in z'n werk? Indien u een nog te bouwen appartement of woning koopt levert de aannemer steeds een bankgarantie op de te betalen voorschotten, zodat uw aankoop in alle financiële veiligheid verloopt. Indien u een villa op plan koopt, wordt het project veelal opgesplitst in aankoop van de grond met daaraan gekoppeld een bouwcontract. Zodra u eigenaar bent van de grond kan de bouw opstarten en zal deze in verschillende fasen betaald worden. Na elke fase en controle van de bouwingenieur, gaat u over tot betaling. Zo zijn er nooit uitstaande voorschotten en geniet u 100% financiële veiligheid en zekerheid. 

In de mate van het mogelijke passen we de plannen van uw droomwoning steeds aan uw wensen en behoeften aan. Liever een ontwerp op maat? Uiteraard kan dat ook, met veel plezier! Pas na goedkeuring van de officiële instanties zal u eigenaar worden van de grond, zodat u zeker bent dat we uw villa op maat binnen uw budget kunnen realiseren. Het volledige project management? Dat verzorgen wij natuurlijk ook! 

Onze service stopt  bovendien niet na de aankoop. Zo hebben we de juiste partners om je verder te helpen met meubelpakketten, fiscaal/juridisch advies, verhuur, property management en tal van andere praktische zaken.

Kortom, als je in zee gaat met Olive Tree Properties heb je de zekerheid dat je beroep doet op een partner die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet (BIV-erkenning in België en AMI-erkenning  in Portugal. Dit garandeert dat alles correct verloopt, zowel juridisch als deontologisch.