Vale Verde

Prijs: € 235 000 / € 260 000

Project van 10 villa's op terreinen van 890m2 tot 1377m2. Alle villa's hebben zicht op de mooie groene omgeving en vallei van Mosteiros. 

Het project is gelegen op 17 minuten rijden van de Lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho en Sao Martinho do Porto. De stad Caldas da Rainha met dagelijkse versmarkt bereik je in 10 minuten. De woningen hebben een mooi en open uitzicht op de omringende natuur, maar tegelijkertijd ben je toch dicht bij het strand, de lagune en stad, met alle faciliteiten. 


De woningen met verdiep hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers, woonkamer met open keuken, carport en een privé zwembad in de tuin. Op het 1e verdiep is er een prachtig dakterras van 40m2. 

De gelijkvloerse woningen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet, berging, woonkamer met open keuken, carport en privé zwembad.

Dankzij de unieke locatie kan je hier in alle rust ontspannen en tegelijk dichtbij genieten van een heleboel faciliteiten en activiteiten zoals marktjes, winkelen, culturele uitstappen, strand, watersporten, fiets- en wandelroutes, etc. Ideaal dus voor wie zijn vakantie op een rustige locatie omgeven door de natuur wil doorbrengen, maar toch wil genieten van de verschillende (toeristische) badplaatsen en stadjes met bijhorende faciliteiten. Ben je zoek naar een ruime vakantiewoning met volledige privacy of ben je van plan om definitief naar Portugal te verhuizen?

 Contacteer ons voor meer informatie!