Villa Perola


Prijs: € 310 000 incl. btw (plot + villa)

Villa aan de Lagune van Obidos aan de Zilverkust in Portugal. De woning is in de laatste fase van constructie! Ideaal dus als investering daar het al in de zomer van 2019 verhuurt kan worden! 

Op een mooi perceel van 421 m² heeft deze villa 4 slaapkamers, 3 badkamers, een grote woonkamer met veel lichtinval, open haard en volledig ingerichte open keuken. Alle slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten en hebben een mooi terras met schitterend uitzicht op de Lagune van Obidos. 

Buiten is er een prachtige tuin rondom de villa, dat prachtig uitzicht naar de lagune en natuurlijke omgeving biedt.  Geniet van de barbecue zone en privé zwembad! De villa wordt uitgerust met zonnepanelen, pre-installatie van airconditioning of centrale verwarming voor radiatoren en automatische irrigatie in de tuin. 

Uitstekende locatie op slechts 200 meter van de lagune, omringd door 4 golfbanen en op een steenworp afstand van het strand. Slechts 15 minuten rijden van het middeleeuwse dorp Óbidos, 20 minuten van de stad Caldas da Rainha en 1 uur van de luchthaven van Lissabon. 

Contacteer ons voor meer informatie!