6 villa's in Foz do Arelho


Prijs:  € 295 000

Aan de ingang van Foz do Arelho worden 6 fantastische villa's gebouwd! Op een geweldige locatie op slechts 200 meter van het dorpscentrum (met apotheek, pasteleria's, restaurants, kleine supermarkten, ...) en op 4 minuten rijden van de lagune en het strand. De villa's hebben 2 verdiepingen, een modern design met veel ruimte en lichtinval.

Percelen van 473m2 en 182,20m2 bouwgrootte. Mooie percelen, naast elkaar gelegen, wat veel  privacy geeft. 

Op het gelijkvloers is er een slaapkamer met eigen badkamer en inbouwkasten, ruime woonkamer met open haard en een volledig uitgeruste keuken. Als we naar boven gaan, hebben we op de bovenste verdieping 2 slaapkamers met 2 badkamers. in de tuin is er een barbecue- en terrasgedeelte met zwembad (zuid / west oriëntatie) en een overdekte parkeerplaats voor één auto (met mogelijkheid om een ​​garage te maken).

Foz do Arelho is een van de mooiste stranden van de zilverkust met een eindeloze natuurlijke rijkdom. Het centrum  biedt entertainment voor alle leeftijden. De stad Caldas da Rainha ligt op 7 minuten rijden. Sao Martinho do Porto met zijn prachtige baai is bereikbaar in 12 minuten, en ook Nazaré - bekend  om zijn visserstradities en zijn onverslaanbare golven -  ligt vlakbij. De luchthaven van Lissabon is 45 minuten rijden. 

Contacteer ons voor meer informatie!