Villa's in Porto Dinheiro, Lourinha.

Vanaf €  375 000

7 fantastische villa's op 900 meter van het strand van Porto Dinheiro. Een geweldige locatie met prachtig uitzicht op zee! De moderne villa's zijn gericht op het westen zodat u optimaal kunt profiteren van het uitzicht over de Atlantische Oceaan en de prachtige zonsondergangen. 


De villa's bestaan uit een gelijkvloers en 1e verdieping, met zwembad, tuin rondom het huis en 2 privé parkeerplaatsen. Op het gelijkvloers is er een suite kamer met panoramische badkamer en dressing en 2 slaapkamers die een familiebadkamer delen. Alle kamers hebben uitzicht op zee en directe toegang tot het terras waar het zwembad van 10m x 4m en een terras van 40 m2 is. Op de 1e verdieping is er een badkamer, waskamer, ingerichte open keuken en een woon- / eetkamer van 33 m2 met toegang naar het prachtige terras van 33 m2. Er is ook nog de mogelijkheid om een ​​extra slaapkamer of garage te bouwen.

Gelegen dichtbij alle voorzieningen, op slechts een paar minuten afstand in de stad Lourinhã. Voor golfliefhebbers zijn er 6 golfbanen op slechts 10 tot 20 minuten afstand. De villa's liggen op 45 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon.

Percelen met gebieden van 913 m2 tot 1180 m2 en een bouwoppervlakte van 162 m2 plus 102 m2 totale buitenruimte.