Eden Garden

Prijs: Vanaf € 279 000 exclusief zwembad (+ € 15 000)

Mooie woningen in een nieuwe verkaveling nabij Bomabarral en Bacalhôa Buddha Eden, op 15 minuten rijden van Lourinha en Caldas da Rainha. ook de stranden van Areia Branca en Foz do Arelho zijn vlakbij.  Op slechts 40 minuten rijden bereik je de luchthaven van Lissabon.

Bombarral ligt in een regio waar landbouwactiviteiten overheersen en staat bekend als productiecentrum voor fruit en wijnen wat ook duidelijk te zien in het stadswapen dat versierd is met een druiventros. De twee belangrijkste evenementen van Bombarral getuigen hier ook van: Festival do Vinho Português (festival van de Portugese wijn) in juli en de perenmarkt "Feira da Pêra Rocha" in augustus.

De woningen hebben 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), 3 badkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), heel grote leefruimte met veel lichtinval, open keuken en garage. Op het eerste verdiep is er een prachtig zonneterras. Tenslotte hebben de woningen een gesloten garage en mogelijkheid tot privé zwembad met groot terras. Ook een variant met 3 slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. 

Contacteer ons voor meer informatie!