Casas Maior II

Prijs: € 215 000 

Prachtige (vakantie)woningen op enkele minuten van Rio Maior en slechts een half uurtje van de stranden van Foz do Arelho. De luchthaven van Lissabon bereik je in  slechts 50 minuten. 

De woningen hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan één en-suite kamer), berg/wasruimte, privé tuin met terras, zwembad en poolhouse. 

Rio Maior is gelegen op de zuidelijke heuvels van het gebergte Serra dos Candeeiros gebergte. De stad heeft veel te bieden: winkelstraten, restaurants, prachtige valeien, een mooi park, alle grote supermarkten, cultuurhistorisch erfgoed, etc. 

In de regio beoefent men voornamelijk landbouw en er zijn uitgestrekte wijngaarden, olijfgaarden en fruitboomgaarden die het landschap verfraaien. Verder staat de stad ook bekend staat om de zoutvlakten, die sinds de 12e eeuw door de lokale bevolking geëxploiteerd worden. Er is ook een flinke portie lokale bezienswaardigheden, van een prehistorische dolmen geïntegreerd in een kerk tot een Romeinse villa met mozaïeken in bijna onberispelijke staat. Of je nu te voet, op de fiets of te paard door de dorre en uitgestrekte valleien reist, of je onder water begeeft in epische showgrotten of kiest voor een dagje winkelen of een fikse natuurwandeling, hier is voor ieder wat wils. Daarenboven bereik je de stranden van Foz do Arelho aan de lagune van Obidos op 30 minuten rijden. 

De hoogste gemiddelde temperatuur in Rio Maior is 28°C in augustus en de laagste is 13°C in januari.  Rio Maior heeft een mediterraan weer en klimaat (t.o.v. Atlantisch klimaat aan de kust) en is dus zéér geschikt voor een zonvakantie in het authentieke Portugal zonder massatoerisme, terwijl het toch nog geen uurtje rijden van de hoofdstad en een half uurtje van de kustlijn af is.

De Zilverkust is een uniek stukje Portugal dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Het gebied is ongerept en barst van verscheidenheid met prachtige rotskusten, gouden stranden, uitgestrekte natuur, pittoreske cultuur-historische dorpjes en de vele badplaatsen en baaien met kristalhelder water. Kortom, dé plek bij uitstek voor een heerlijke vakantie of goede investering!

Olive Tree Properties is dé specialist wat betreft nieuwbouwwoningen aan deze prachtige Zilverkust in Portugal. Door onze lokale integratie kennen we de regio en cultuur door en door. We werken dan ook 100% in eigen beheer en samen met ons lokaal team begeleiden we u in alle fases van de aankoop: van eerste afspraak in België tot uw bezoek ter plaatse, ontwerp, aanpassingen aan het grondplan, aankoop, juridisch advies en begeleiding, bouw en technische opvolging. Dankzij ons ruim netwerk van partners kunnen we ook helpen bij uw zoektocht naar o.a. gepaste meubelen, property management, verhuur, etc. 

Contacteer ons voor meer informatie.