Olive Tree Properties: je vertrouwenspartner vóór, tijdens en ook na de aankoop! 

Olive Tree Properties is dé specialist wat betreft nieuwbouwwoningen aan de Zilverkust in Portugal. We bieden nieuwbouw aan in de ruime regio van de Zilverkust: van Lourinha tot Nazaré. Bij Olive Tree Properties staart u zich niet blind op die ene mooie foto, maar wordt u op locatie verliefd op de perfecte woning en de perfecte plaats. Wens je juridisch advies, begeleiding bij verhuur, hulp bij uw zoektocht naar gepaste meubelen, advies van een interieurarchitect, een meubelpakket, een klusjesman of goede property manager? Bij ons kan je altijd terecht voor alle vragen en begeleiding, ook lang na de aankoop. 

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we potentiële woningen bekijken in Portugal. Als dé Portugal specialist onderscheiden we ons met een unieke werkwijze: een persoonlijke band en vertrouwensrelatie op lange termijn. Van eerste afspraak tot bezichtig ter plaatse, een eventueel ontwerp, aanpassingen aan uw villa, aankoop, bouw en technische begeleiding: we begeleiden u van A-Z en besteden dit niet uit aan onafhankelijke partijen Enkel zo bent u zeker van een uitmuntende service.

Olive Tree Properties werkt dan ook in exclusiviteit samen met een lokale, solvabele ontwikkelaar en verschillende aannemers die door de jaren hun hun kwaliteit & vaardigheid hebben bewezen. Onze partners in Portugal zijn ter plaatse geboren en getogen. Door deze lokale integratie kennen we de regio en cultuur door en door. Een investering in het buitenland doe je immers alleen met de juiste partner waarin je alle vertrouwen kan hebben!

Hoe gaat het aankoopproces nu in z'n werk? Indien u een nog te bouwen appartement aankoopt, levert de aannemer een bankgarantie, zodat uw aankoop in alle financiële veiligheid verloopt. Indien u een villa op plan koopt, is het belangrijk dat u geen enkele voorfinanciering doet. De aankoop van een project wordt steeds opgesplitst in aankoop van de grond met daaraan gekoppeld een bouwcontract. Zodra u eigenaar bent van de grond wordt kan de bouw opstarten en zal de bouw in verschillende fasen betaald worden. Na elke fase en controle van de bouwingenieur, gaat u over tot betaling. Zo zijn er nooit uitstaande voorschotten en geniet u 100% financiële veiligheid en zekerheid. 

In de mate van het mogelijke passen we de plannen van uw droomwoning aan uw wensen en behoeften aan. Liever een ontwerp op maat? Uiteraard kan dat ook, met veel plezier! Pas na goedkeuring van de officiële instanties zal u eigenaar worden van de grond, zodat u zeker bent dat we uw villa op maat binnen uw budget kunnen realiseren. Het volledige project management? Dat verzorgen wij natuurlijk ook!