Olive Tree Properties is dé specialist in moderne nieuwbouw aan de Zilverkust, met prachtige villa's en appartementen op toplocaties. We stellen graag onze eigen projecten voor, rechtstreeks van de aannemer / bouwheer. 

Een woning voor eigen genot of een solide investering met goede huuropbrengst? Zicht op de oceaan of liever een beetje in het binnenland? Olive Tree Properties is dé specialist betreft nieuwbouwwoningen. Van eerste afspraak tot bezichtig ter plaatse, ontwerp of aanpassing, aankoop en bouw: we begeleiden u van A-Z en werken samen lokale specialisten. Bekijk hier enkele mogelijkheden of contacteer ons voor meer opties.  

Wil je je eigendom ook verhuren? Ook daar zorgen wij voor met Olive Tree Holiday Rentals. Op deze manier ontzorgen we 100%. We brengen je verhuurlicentie en wettelijke kit in orde en verzorgen je vakantiewoning als was het de onze! Verder bieden we tal van extra services zodat uw gasten enkel nog hoeven te genieten met Olive Tree Home Management.

Met Olive Tree Home Management hou je je vakantiewoning piekfijn in orde. Met ons uitgebreid aanbod aan diensten zorgen we voor je woning en je gasten, zodat je steeds in alle rust en vertrouwen van je vakantieverblijf kan genieten. Kortom, we bieden dé all-in oplossing voor beheer en onderhoud van uw eigendom, houden deze in optimale conditie en bieden tal van bijkomende services met als kers op de taart een luxe hotelervaring in uw vakantiehuis! 

Olive Tree Home & Interior. Verwen jezelf en je gasten niet alleen met met een perfect onderhouden woning én een luxe hotel ervaring, maar richt je woning ook stijlvol in met Olive Tree Home & Interior. Volledige interieur pakketten, badkamer en wellness, dining & lifestyle, keuken, tuinmeubelen en terrasinrichting, home essentials en zoveel meer.