Casas Bela Vista

Prijs: € 415 000 incl. btw (plot + villa)

3 moderne design villa's is gelegen frontaal voor de Atlantische Oceaan, waardoor je een adembenemend zicht krijgt vanuit de hele woning.

Op het gelijkvloers heeft de woning een grote leefruimte met open keuken volledig geïnstalleerd met alle toestellen, een ruime living, berging en ruimte voor sauna of jacuzzi. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers,  waarvan één suite en 2 badkamers. elke kamer heeft toegang tot het terras met prachtig uitzicht over de oceaan. Verder is er een garage voor 2 auto's en ruime kelderberging. Er is een extra ruimte voorzien om mogelijks een 4de slaapkamer te maken indien gewenst.

In de tuin is een zwembad gelegen van maar liefst 12m lang, van waaruit je een panoramisch zicht hebt over de Atlantische Oceaan.

Het strand bereik je op 20 minuten te voet. De minisupermarkt is vlakbij. Er is een prachtig restaurant met fantastisch uitzicht op 20 min. wandelen, maar er zijn ook enkele kleinere eetgelegenheden en grill (ook uithaal) op 10 min. Op 3 km heb je Lourinha met 3 supermarkten, veel restaurants, markt, winkels, hospitaal,....

De eerste villa is reeds in opbouw en kan tegen einde 2019 / begin 2020 opgeleverd worden! 

Contacteer ons voor meer informatie.