Beach Front Apartment

Prijs: €590 000


Duplex appartement in Foz do Arelho tegenover het strand met prachtig uitzicht op stranden, lagune en oceaan!

Het appartement is in de laatste fase van de bouw in een gebouw met lift en zwembad. Het appartement heeft op het gelijkvloers 2 slaapkamers, waarvan 1 en-suite, een extra badkamer, een grote woonkamer waar een kitchenette aan kan worden toegevoegd en een groot buitenterras met zicht op de lagune. 

Op de eerste verdieping is er en grote woonkamer / leefruimte met open keuken, groot hoekterras met zicht op de lagune, strand en oceaan en twee en-suite slaapkamers en een extra badkamer. Er is nog een extra privé terras aan de achterkant van het appartement.

Het heeft ook een privégarage voor 2/3 wagens en een berging van +/- 25m2 in de kelder van het gebouw.Het appartement zal worden uitgerust met airconditioning en pre-installatie voor centrale verwarming. Er is een gemeenschappelijk zwembad.


Dit maisonnette-appartement heeft de mogelijkheid om te worden gebruikt als twee onafhankelijke verdiepingen met privé toegang voor beide verdiepingen, ideaal voor extra potentiële verhuurbaarheid op deze fantastische locatie. 

Dicht bij restaurants, bars en winkels en op slechts 70 meter lopen naar het strand.


Contacteer ons voor meer informatie!