Panoramic Views Nazaré: Unieke appartementen met panoramisch zeezicht aan de Zilverkust (Nazaré). 

Prijs: Vanaf € 180 000 tot € 240 000 (2 of 3 slaapkamers).

Duplex appartementen verkocht!

Dit project bestaat uit 23 appartementen, waarvan 5 duplex Townhouses, in een nieuw condominium met gemeenschappelijk zwembad. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en  duplex appartementen met 3 slaapkamers. Uniek zeezicht, op een toplocatie aan de Zilverkust! 

Alle appartementen hebben ruime terrassen en privé parkeerplaats en bieden een prachtig uitzicht op zee. Een droomproject als vakantieverblijf,  (semi)-permanente woning en/of goed renderende investering met top verhuurmogelijkheden! 

Mogelijkheid om de Town Houses te verhuren met vast rendement van 4% of variabel rendement van 5,7%. 

De appartementen hebben een uniek uitzicht op de fantastische badplaats Nazaré, oceaan, strand en haven. Nazaré is een geweldig stadje aan de Zilverkust dat voor iedereen wat te bieden heeft: geniet van een heerlijke vakantie in een authentieke Portugese badplaats met talloze restaurants en winkels of bekijk de zonsondergang vanuit de Thalasso op het strand. Maak lange wandelingen op Salgado Beach of bezoek één van de talrijke Unesco werelderfgoed dorpen in de omgeving. Golfliefhebber, fietser, wandelaar, surfer of liever een terrasje op de promenade? Het kan allemaal!

Contacteer ons voor meer informatie!