Een tweede verblijf in Portugal met eersteklas service?

Klik hier voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak!

De Zilverkust

De Zilverkust, ook wel Costa de Prata of Silver Coast genoemd, is een uniek stukje Portugal, dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme en is ook een geliefde vakantiebestemming bij de Portugezen. Een ongerept stukje Portugal dat barst van verscheidenheid met zon, strand, natuur en cultuur. Dé plek bij uitstek voor een heerlijke vakantie of goede investering in Portugal!

                         De Algarve

De Algarve die zich uitstrekt over de kustregio in Zuid-Portugal mag zich terecht het populairste vakantieoord van Portugal noemen. Zonnige stranden, prachtige lagunes en imposante kliffen: u komt ze hier allemaal tegen, inclusief het heerlijke vakantieweer. Gemiddeld 3000 zonuren per jaar!

Aanpak


Als Portugal specialist onderscheiden we ons met  een unieke werkwijze: een persoonlijke  band en vertrouwensrelatie op lange termijn! 

Na een persoonlijk gesprek plannen we een bezoek ter plaatse en gaan we aan de hand van de verkregen informatie op zoek naar de meest geschikte eigendommen voor u. Mijn doel is om uw droom te verwezenlijken!

Lees hier meer over onze dienstverlening.

Portugal

Prachtige kusten, warme en hartelijke mensen, gunstige prijzen en fantastische levenskwaliteit maken van Portugal een aantrekkelijk land voor iedereen wie op zoek is naar een tweede verblijf, vakantiewoning, villa of appartement.

Het hele jaar door van vakantie genieten in Portugal? Wij leren u de mooiste kustregio's in Portugal kennen met de Algarve en Silver Coast, ook wel de Costa de Prata of Zilverkust genoemd. 

Klik hier voor méér Portugal.