6 villa's in Avarela, Obidos.

3 kamervilla: € 235 000

4 kamervilla: € 245 000


6 fantastische villa's in Obidos, een nieuw project met onze kwaliteitsstempel!

Een geweldige locatie op 2 km van het middeleeuwse dorp. De villa's hebben 1 verdiep, een modern design en heerlijk zuid oriëntatie!

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 suite kamer met eigen badkamer en dressing. De andere 2 slaapkamers delen een familiebadkamer.
Op het gelijkvloers hebben we een ruime woonkamer met keuken en een badkamer. Er is de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer op deze verdieping te bouwen.

Buiten is er een ruim terras met een zwembad, een mooie tuin en een overdekte parkeerplaats. 

Percelen met gebieden van 477m2 tot 577m2 en 162m2 gebouwoppervlak in een rustige zone. Prijs vanaf: € 235.000

Obidos  heeft veel te bieden: naast alle nodige voorzieningen zoals apotheek, cafés / restaurants, bakkers, supermarkt, bank, enz. is Obidos vooral bekend als Unesco werelderfgoed omwille van het magische kasteel en authentiek charmestadje. Er vinden jaarlijks verschillende evenementen plaats zoals de middeleeuwse markt, het internationale chocoladefestival, het kerstdorp, de internationale week Piano Obidos, etc. 

De stad Caldas da Rainha ligt op slechts 5 minuten rijden en de lagune van Obidos (Foz do Arelho), het strand en de golfbanen op 10 minuten. De luchthaven van Lissabon is bereikbaar in 45 minuten.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!