Om uw droomeigendom te vinden werken we samen met erkende regionale vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Hierdoor is er ook lokale vertegenwoordiging en een partnerkantoor in alle regio's.

Bij Olive Tree Properties kan je permanent rekenen op advies en begeleiding.

Dat mag je trouwens heel letterlijk nemen: we zijn elke dag beschikbaar om te antwoorden op uw vragen en we zijn uw vertrouwenspersoon. Ook na de aankoop van uw droomwoning blijven we voor u klaarstaan. Onze missie is dan ook een duurzame vriendschap opbouwen om u ten volle van het zuiderse leven te laten genieten!

 

Olive Tree Properties: je vertrouwenspartner vóór, tijdens en ook na de aankoop!

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek waar uw wensen centraal staan, gaan we  samen potentiële woningen met eigen ogen bekijken in Portugal. Want alleen zo kunt u écht de sfeer opsnuiven, genieten van het uitzicht, de wind voelen, proeven van de gastronomie en de gastvrijheid, de omgeving verkennen, de plek beleven!  

Bij Olive Tree Properties staart u zich niet blind op die ene mooie foto, maar wordt u op locatie verliefd op de perfecte woning en de perfecte plaats. Wens je juridisch advies, begeleiding bij verhuur, hulp bij uw zoektocht naar gepaste meubelen, klusjesman of onderhoudsfirma? Bij ons kan je altijd en voor alles terecht! Als vertrouwenspersoon adviseren en helpen we waar we kunnen, zodat u zorgeloos van het zuiderse leven kan genieten in land en regio van uw dromen!

Ilse De Keersmaecker, erkend BIV makelaar (BIV 508819)

Ilse@olive-tree.be

+32 497 97 13 62